• enrich@rikastin.com

TARINA

Joukkueemme ammattilaiset eroavat toisistaan lähtökohdilta, kiinnostuksen kohteilta ja kokemuksesta mutta toimintamme kiteytyy yhteen selkeään päämäärään.
Omistaudumme työlle, joka tähtää yrittäjyyden ja yritysten hyvinvointiin. Olemme päättäväisiä ja tähtäämme tuloksiin.

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme liiketoiminta kasvaa ja kukoistaa. Tämä on lupauksemme ja yhteinen päämäärämme.
Kun päätät aloittaa yhteistyön kanssamme, saat käyttöösi koko joukkueemme kokemuksen, joka ulottuu kattavasti tärkeimmille liiketoiminnan ja yrittäjyyden alueille.

Yhteyshenkilösi Rikastimessa on Ilkka Kuuramaa,
tj, yrittäjä ja venäjänkaupan asiantuntija.

Ilkka on yksi Rikastimen perustajista. Akateeminen perusyrittäjä, jonka uraa on muokannut vahva puun ja teräksen liitto. Näillähän tätä maata on ennenkin rakennettu. Tärkeänä lisänä vankka omalla työllä ja nyrkit savessa hankittu osaaminen Venäjän kaupasta.

Aikaisempien työnantajien nimet kertovat paljon. UPM, Logset, Kesla. Puuta ja terästä aivan viime vuosina – aikakaudella, jolloin mitään ei enää saanut ilmaiseksi. Näiltä työmailta kerätty kokemus myynnissä ja markkinoinnissa on kovaa valuuttaa sillä haasteet olivat kovia.

Venäjä on ollut ankara opettaja. UPM:lle rakennettiin tyhjän päälle puunhankinnan rakenteet Venäjän Karjalaan, Keslan riveissä myytiin koneet. Työ jatkui Logset Oy;n Venäjän jakelutien pystyttämisessä puhtaasta nollasta vuosina 2009 – 2011.  Tie oli poljettava umpihankeen. Toki vuodet myös  antoivat paljon. Kielitaidon ja kokemuksen, jonka saa vain paikan päällä.

Viimeiset vuodet ovat kuluneet yrityskaupassa hankitun jätteenkäsittelyliiketoiminnan jaloilleen nostamisessa ja edelleen myynnissä. Jatkossa paino Rikastimen ja yhteistyökumppaneiden kehityksessä.

Jos esimerkiksi harkitset toimintaa Venäjällä tai haluat sieltä parempaa tulosta on vaikea löytää parempaa yhteistyökumppania.

Joukkue

Johtoryhmämme ja asiantuntijamme ovat korkeakoulutettuja konkareita. Joukkuepelaajia, jotka tietävät omasta kokemuksesta kuinka menestyvää liiketoimintaa tehdään tavoitteista tinkimättä.

Olemme toimineet ja toimimme parhaillaan kotimaisissa kärkiyrityksissä – usein ulkomaankaupan, myynnin, tekniikan tai koulutuksen parissa. Omaamme mittavan kokemuksen erilaisten liiketoimintaverkostojen rakentamisesta ja kehittämisestä. Strategiat, tavoitteet ja mittarit käännetään työksi, konkretiaksi ja tuloksiksi.

Kokemuksemme ja pääomamme on nyt käytössäsi. Ota yhteyttä niin keskustellaan mistä aloitetaan – ja minne halutaan mennä.