• enrich@rikastin.com

Sijoitus ja osakkuus

warren

Sijoitus ja osakkuus

Suorat sijoitukset meitä kiinnostaviin yrityksiin ovat Rikastimen kovaa ydintä. Tälle tielle ei eksytä sattumalta vaan taustatyö sekä yrityksestäsi, että yrittäjistä tehdään viimeistä piirtoa myöten. Rahoituksen välineet, määrät ja mallit sovitaan kun taustasi, tuotteesi ja tapasi ovat kunnossa.

Rahoituksemme myötä vähintään yksi meistä tulee mukaan myös yrityksesi hallitukseen tai muuhun johtoon. Mahdollisesti useampikin. Teemme muutosta, vaadimme sitä ja valvomme sen toteutumista ja vauhtia määrätietoisesti ja hellittämättä. Emme varmasti päästä itseämme, yritystä, emmekä yrittäjää helpolla. Emme ole Enkeleitä vaan yrittäjiä.

Parhaimmillaan tästä mankelista saadaan ulos yritys, jonka tuotteet, toimintatavat ja prosessit ovat alallaan terävintä kärkeä.

Matka on yleensä pitkä ja kivinen mutta lopputulos on varmasti tavoittelemisen arvoinen.

*** LUE CASE ***

Omistajuus rikasti jäteyhtiötä

Maakunnallisesta jätehuoltoyhtiöstä osaksi maan johtavaa kierrätystalouden palveluyhtiötä. Ydintoimintoihin keskittyminen mahdollisti kannattavan kasvun ja yrityskaupan myötä taloudellisen onnistumisen.

Ole hyvä ja kerro yhteystietosi | Please leave us Your contact information
Lue lisää jättämällä yhteystietosi lomakkeen kautta. Yhteystietojasi käsitellään luottamuksellisesti. | Read more by leaving Your contact information with the form. Your contact information will be handled confidentially.